PREDNOST NAŠIH MATERIALOV

Materiali v našem asortimanu so namenjeni proizvajalcem termoplastičnih folij. Odlikuje jih visoka kakovost, ki se odraža tako v njihovi strukturi, kot tudi v procesu proizvodnje, rezultat pa je kakovosten končni produkt. Sestava naših granulatov je na različnih bazah, tako da lahko ponudimo več sestav materialov, ki se razlikujejo glede na končne aplikacije.

Naše granulate odlikuje visoko okno procesiranja in jih lahko polnimo tudi z drugimi do okolja prijaznimi sestavinami, ki so v skladu z evropsko uredbo EN13432 in certifikati. Zaradi prožnosti se lahko tudi mešajo z drugimi materiali. Glede sestave pa naše materiale uvršamo v razred A-materialov, ki so prisotni na trgu.

Produkti iz naših granulatov so največkrat termoplastične folije, iz katerih se izdelajo vrečke, ki jih odlikuje visoka kakovost. Proizvode odlikujeta visoka elastičnost in moč. So brez vonja in primerne za stik z živili, kar dokazujejo pridobljeni certifikati. Ne smemo pa pozabiti, da so zaradi čistosti biostrukture naši proizvodi tudi prosojni in obstojni.

Nabor granulatov v našem asortimanu predstavlja odlično izbiro za vsakega proizvajalca termoplastičnih folij. Poleg tega pa se v podjetju  trudimo, da svojim strankam ponudimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.